• Noutăți

Magazin nou
în Radauti

S-a deschis un magazin nou, pe strada Calea Bucovinei in incinta Penny Market, în Radauti
Veți găsi toate produsele proaspete și gustoase precum salamuri fierte, crud-uscate, cârnați, crenvurști, șunci și parizere, până la specialități și produse afumate.

Radauti

  • Gama de produse
Țărănești
Produse țărănești cu specific local, realizate prin metode clasice de producție (sărare uscată/umedă) cu afumare în celule tradiționale cu lemne și rumeguș de fag, fără injectare și adăugare de aditivi alimentari.
Vezi toate
Șunci și Rulade
Șunci și rulade : șuncă de porc, șuncă de vită, șuncă de pui, șuncă Praga, șuncă Turist, șuncă York, ruladă din piept de pui, ruladă Strasbourg, etc.
Vezi toate
Specialități
Specialități fierte și afumate: mușchi file, ceafă afumată, piept afumat, șunculiță țărănească, bacon, mușchi Montana, pastramă porc, pastramă de vită, pastramă de pui, etc.
Vezi toate
Prospături
Prospături: parizer țărănesc, parizer de pui, parizer, cremwurști de porc, cremwurști de pui, etc.
Vezi toate
Salamuri
Salam crud uscat Hardic, salam crud uscat German, salam București, salam Campion, salam de casa, salam de porc, salam de vară, salam Dumbrava, salam Țărănesc, salam Victoria, etc.
Vezi toate
Produse Afumate
Produse conservate prin sărare și afumate: rasol afumat, costiță afumată, oase afumate, coaste afumate, picioare porc afumate, etc.
Vezi toate
Cârnați
Cabanos, cârnați Debretin, cârnați Trandafir, cârnați porc, cârnați Harghita, etc.
Vezi toate
Semipreparate și produse pentru grătar
Carne tocată, carne preparată, mici, cârnăciori proaspeți, cârnăociori pentru grătar.
Vezi toate
Previous
Next
  • Despre noi

Compania Killer

Killer este una din cele mai mari companii din industria de procesare a cărnii din România și principalul producător în Bucovina, aflându-se pe podiumul producătorilor naționali de mezeluri.
Adresându-se tuturor românilor din țară și din străînătate, Killer respectă promisiunile, oferă produse și servicii de calitate, cu produse proaspete și gustoase toate categoriile importante de produse, respectiv de la salamuri fierte, crud-uscate, cârnați, crenvurști, șunci și parizere, până la specialități și produse afumate.
După mai bine de două decenii de creștere organică, CEO Alexandru Scheul de la începutul activității în 1995, Killer, reunește în prezent o companie cu peste 250 de angajaţi şi o capacitate de producţie de mezeluri de 15 tone/zi face 15 mil. euro fără supermarketuri. Având peste 17 magazine proprii în prezent din judeţele Iaşi, 

killer-drona-e1560165862937

Suceava, Botoşani şi Neamţ și e unul dintre distribuitorii principali în toată țară. Conștienți de importantă impactului proceselor de producție industriale asupra mediului, am investit și continuăm să investim în tehnologie și utilaje de ultima generație, care folosesc un consum redus de energie și apă, crescând astfel calitatea vieții.
Ne propunem obiective ambițioase, dar realizabile, aplicând standarde, procese și proceduri europene de prima clasa, măsurând și monitorizând stadiul progresului nostru, în linie cu celelalte aspecte ale activităților noastre.
De 25 de ani, împărțim bucurii în familie și între prieteni, la școală, la serviciu sau acasă cu preparatele tradiționale românești care își păstrează gustul inconfundabil și calitatea superioară.

  • Locațiile magazinelor noastre

Suceava

Vezi locațiile noastre din Suceava
- Mun. Suceava, Bulevardul George Enescu
- Mun. Suceava, str. Bistriței
- com. Horodnic de Jos, nr. 2B
- Siret, str. Alexandru cel Bun nr. 10
- Mun. Suceava, Iulius Mall
- Radauti, Piaţa Unirii nr. 5
- Radauti, str. Calea Bucovinei
- Mun. Suceava, Shopping City-Carrefour
- Mun. Suceava, Piata Mare
- Radauti, str. Mihai Viteazu nr. 4
MAGAZINE

Iași

Vezi locațiile noastre din Iași
- Alexandru cel Bun, Iași
- Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 16, Iași
- Centrul Comercial Felicia, Iași
MAGAZINE

Botoșani

Vezi locațiile noastre din Botoșani
- Botoșani, Uvertura Mall
- Botoșani, Shopping Center
MAGAZINE
  • Killer Distribuție
Carnea proaspătă și produsele preparate din carne sunt transportate în cele mai sigure condiții igienico sanitare, astfel încât produsele să fie cât mai fresh când ajung la partenerii noștrii din toate colțurile țării, sau din Europa.
Close Menu
×
×

Cart